Social Media Beheer

Social media beheer wordt vaak verward met community management. Met social media beheer lassen onze Socialfabriek bankwerkers twee disciplines aan elkaar: contentcreatie en webcare. Vul je dat aan met maandelijkse reporting en insights, dan is een geoliede machinerie van jouw social media kanalen gegarandeerd.

jessie

Wat houdt Social Media Beheer in?

Social Media uitbesteden houdt onder andere in dat Bureau Social frequent berichten post en content deelt. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat berichten moeten aansluiten bij je doelgroep. Berichten op Social Media moeten dus interessant zijn voor bepaalde doelgroepen, makkelijk leesbaar zijn, goed opvallen maar ook moeten ze aanzet geven tot handelen .

Enkele voordelen van het uitbesteden van Social Media zijn:

  • Je communiceert als bedrijf direct met jouw klanten
  • Je kunt (potentiële) klanten verbinden aan jouw merk of bedrijf
  • Met social media kun inspelen op de behoeften van jouw doelgroep

Hoe werkt het?

Bureau Social stelt een persoonlijk Social Media plan op en begint met posten op verschillende kanalen. Elke week ontvang je een reminder voor het aanleveren van content en tips om content voor de Social Media kanalen te creëren. Bureau Social kan ook eigen content voor je bedrijf creëren om te posten d.m.v. fotografie. Daarnaast kan er ook gezorgd worden voor een mailing naar je klanten, een effectieve manier om je klanten te bereiken voor bijvoorbeeld acties.  

Doelstellingen die we onder andere kunnen bereiken met social media beheer zijn:

  • Zorgen voor een sterke groei van jouw community
  • Creëren van interactie met de doelgroep
  • Zorgen voor unieke content die jou onderscheidt van de rest
jessie 1
jessie 2

Wat levert het op voor mijn bedrijf?

Online succes. Bureau Social helpt je graag mee in het verwezenlijken van dit doel. De meest waardevolle content stemmen we hierop af. Zorgvuldige metingen zorgen ervoor dat we tot aanwijsbaar resultaat komen. Wij zorgen ervoor dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot, dat we nieuwe doelgroepen bereiken en creëren betrokkenheid met (potentiële) klanten. 

Stel je vraag